GB FI FR DE JP KR RU

Tuotanto

Aito luonnontuote

Nordic Koivu koivunmahla on aito ja puhdas luonnontuote. Nordic Koivu Oy:n keräys- ja tuotantomenetelmällä koivunmahla saadaan säilymään ilman lisäaineita tai kuumentamista jolloin mahlan aidot ominaisuudet säilyvät parhaiten muuttumattomina.

Koivumahlan keräyskausi on lyhyt. Nordic Koivu Oy on johtavassa asemassa sekä koivunmahlan keräysjärjestelmän että sen käsittely- ja pullotusjärjestelmän osalta. Pitkälle kehitetty automaattinen keräys- ja pullotusjärjestelmä mahdollistaa koivunmahlan sarjatuotannon ja takaa pitkän huoneenlämpösäilyvyyden ilman kuumakäsittelyä sekä myös ilman lisä- ja säilöntäaineita.

Pohjoista huipputeknologiaa

Nordic Koivu Oy tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä teknologiansa kehittämiseksi. Yrityksen teknologia mahdollistaa koivunmahlan tuotannon teollisessa mittakaavassa ja takaa tuotteelle pitkän säilyvyyden ilman lisä- ja säilöntäaineita sekä ilman kuumakäsittelyä.

Lisää tietoa aidosta raikkaasta Nordic Koivu koivunmahlasta – luonnon omasta hyvinvointijuomasta – tuotteen esittelysivuilla.

Tutustu koivumahlaan